Wedding :: Z U L Y + I J A T ::

ZULY & IJAT

ZULY & IJAT

ZULY & IJAT

A | Z P H O T O G R A P H Y
Name: Z u h a i l i Z a i n a l
Mobile: 013 – 700 7176 @ 017 – 236 2227
Email: zuhaili.zainal@yahoo.com
Web: https://zuhailizainal.wordpress.com/
Flickr: http://www.flickr.com/photos/zuhailizainal/
Flickr: http://www.flickr.com/photos/zuhailizainal86/
Photobucket : http://s702.photobucket.com/albums/ww30/dewakatak/
Facebook : https://www.facebook.com/ZUHAILI7
Twitter : https://twitter.com/zuhaili7
YM: zuhaili.zainal

Advertisements

I J A T + Z U L Y :: Pre Wedding ::

#Jutaan TERIMA KASIH Buat Semua Yang Terlibat Dalam Projek Pre-Wedding for @ijat&zuly . . Korang Memang Best n Happy!!! 🙂

A | Z P H O T O G R A P H Y
Name: Z u h a i l i Z a i n a l
Mobile: 013 – 700 7176 @ 017 – 236 2227
Email: zuhaili.zainal@yahoo.com
Web: https://zuhailizainal.wordpress.com/
Flickr: http://www.flickr.com/photos/zuhailizainal/
Flickr: http://www.flickr.com/photos/zuhailizainal86/
Photobucket : http://s702.photobucket.com/albums/ww30/dewakatak/
Facebook : https://www.facebook.com/ZUHAILI7
Twitter : https://twitter.com/zuhaili7
YM: zuhaili.zainal

Pre-Wedding I J A T + Z U L Y [ Underconstruction!!! ]

IJAT & ZULY

Untuk tempahan dan pertanyaan sila hubungi saya:
Name: Z u h a i l i Z a i n a l
Mobile: 013-700 7176 @ 017-236 2227
Email: zuhaili.zainal@yahoo.com
Web: http://www.zuhailizainal.wordpress.com
Flickr: http://www.flickr.com/photos/zuhailizainal/
Facebook : http://www.facebook.com/ZUHAILI7
YM: zulhailizainal

Y.B. Datuk Haji Baharum Bin Haji Mohamed

Y.B. Datuk Haji Baharum Bin Haji Mohamed

Pictorial wWth F y N A in my BIG Day of Seating Together of Bride & Groom Sis ..

BELAJAR KAWAL PERASAAN DARI LELAKI

Kepada girl pembaca semua, kt sini ada beberapa tips belajar kawal perasaan dari lelaki :- 

1) Lelaki tidak pernah rasa simpati pada diri mereka sendiri. Kalau mereka putus cinta, tidak pernah terbawa-bawa dan bila bertemu kawan, bertanyakan teman wanitanya,dengan selamba mereka jawab ”Oh, aku dengan dia dah putus.” Kemudian mereka berlalu minum teh tarik. Berlainan pula dengan gadis. Mereka lebih banyak yang menjawab, ”Tolong, jangan tanya pasal mamat tu lagi!” 

2) Lelaki melihat masalah utama ialah kehidupan mereka. Bagaimana nak teruskan kehidupan, nak cari kerja dan sebagainya biarpun hubungan cinta sudah putus. Gadis lebih memikirkan ‘hubungan percintaan’ mereka yang terputus, kenapa mesti jadi begitu! 

3) Pada lelaki ada teman wanita, satu bonus. Gadis pula merasakan mesti ada teman lelaki, kalau tidak hidup tak lengkap. 

4) Tanpa teman wanita, lelaki memikirkan tentang kerjaya, sukan, keluar dengan teman dan mendengar muzik. 

5) Bila putus cinta, lelaki anggap gadis itu tidak sesuai untuknya dan dia tinggalkan gadis itu untuk cari gadis yang lain. 

6) Lelaki tidak suka membincangkan isu peribada kerana tidak suka merosakkan emosi, hingga ada ungkapan , ‘lelaki tidak suka mendengar dan wanita tidak tahu baca peta.’ 

7) Lelaki berani bersumpah yang mereka tidak kecewa ditinggalkan teman wanita, walhal mereka sebenarnya sedih dan terluka. 

8) Lelaki tidak menangis macam budak kecil kerana mereka tidak pernah bersimpati pada perasaan. 

9) Lelaki tidak menganggap putus cinta satu truma atau sejarah sebaliknya gadis merasakan ia truma dalam hidup mereka. 

Aman Shah – Kepulangan Yang Dinanti

http://open.spotify.com/track/5eI3a4RJ5Qfum61vdQMy6B

Taken with Instagram

Taken with Instagram

Taken with Instagram

Taken with Instagram